Om oss- franslärare sedan 2008

franslärae
Från ett av våra internationella möten med alla franslärare, i Houston, Texas.

Xtreme lashes grundades i Usa av Jo Mousselli, tidigare legitimerad sjuksköterska. Tillsammans med sin familj startade hon upp fransutbildningar 2005. Genom åren har varumärket vuxit enormt och det finns franshisee tagare världen över.

Xtreme Lashes® är världens mest betrodda namn inom fransförlängningar och fransförlängningskompatibel hudvård och kosmetika. Genom Jos vägledning och uthållighet satte Xtreme Lashes branschstandarderna och har blivit dess globala ledare.

Som den första i branschen har Xtreme Lashes banat väg för att stärka kvinnor genom framgångsrika och givande karriärer. Våra omfattande utbildningar har utvecklats med våra oberoende stylisters framgång i åtanke. Säkerhet och kvalitet ligger i framkant av allt som Xtreme Lashes gör, vilket gör våra oberoende fransstylister till de mest kvalificerade i branschen.

Suziie Hawsho franslärare och franschiseetagare i Sverige

VD, Franshisetagare Xtreme Lashes Sverige 2008-2022

Att vara franshisetagare för Xtreme Lashes är absolut det mest spännande, utvecklande och roligaste jag någonsin gjort. Jag startade Xtreme Lashes 2008, då fransförlängning fortfarande var nytt och mycket okänt för de flesta. För flera år sedan var jag alltid tvungen att förklara vad fransförlängning är för något, hur det fungerar, hållbarhet osv. Idag ser man nästan varannan gå runt med fransförlängning! Mycket har hänt de senaste åren och utvecklingen går bara fram. Det som ger mig mest inspiration är säkerheten, kvalitén och alla nya tekniker/produkter som framställs. Varje år åker jag till USA på vidareutbildningar för att kunna ta med mig hem allt nytt och vidareutbilda, inspirera och ge kreativitet till alla våra fransstylister som vi utbildat genom åren. Sedan jag startade företaget har jag jobbat som lärare inom fransförlängning och även om min roll är flera så är utbildandet något som sitter djupt i mitt hjärta. Jag vill alltid kunna ge eleverna alla tips och tricks jag känner till! Mitt mål är att de alla blir proffs!”

franslärare
Suziie Hawsho