Fransförlängning på gotland

Fransförlängning på gotland

Sol,bad och sommar härlig semester med fransförlängning på gotland. Allt fler väljer att semestra på gotland och efterfrågan på lyxbehandlingar ökar. Inte minst är fransförlängning på gotland eftertraktad, då många som stannar på ön behöver regelbunda touchups. Fransstylister behövs och nu har du möligheten att gå en fransutbildning eller få en fransförlängning på Gotland.
Fransförlängning är en teknik då man limmar på enstaka eller fjädrar med fransar på ens naturliga fransar. Hållbarheten är ca 6 veckor men man behöver en touchup ca var 3 vecka. På somrarna vill allt fler bära en fransförlängning då man slipper mascara, och med en solbränd hy är man fräsch till kvällfesten.
Självklart kan man sola och bada med fransförlängningen, din fransstylist går igenom all nödvändig eftervård med dig.

Sola och bada med fransförlängning på gotland

Fårö, tofta eller ljugarn- missa inte möjligheten att fylla på din fransförlängning på gotland. Vårt mål att att sprida duktiga stylister runt om ön för att du som kund lättare ska kunna underhålla din fransförlängning. Vare sig du väljer mixfransar, singel eller volym kan du bekymrings fritt sola och bada- vårt lim härdar redan efter bara 3 timmar! Denna fördel kan ge din fransförlängning bättre hållbarhet. Dessutom erbjuder vi en full linje med eftervårdsprodukter som skonsamt är anpassade till fransförlängning.

Fransförlängning och fransutbildning hos oss på Gotland

Den 27-30 juni 2023 har du möjlighet att gå vår fransförlängning utbildning på gotland. Utbildningen sker i Buttlegård, Romakloster ca 30 minuter ifrån Visby. Vare sig du bor eller vill passa på besöka gotland och kombinera fransförlängningsutbildningen med en upplevelse så har vi möjliggjort ett program.
26 juni kommer båten från Nynäshamn till hamnen och vi har möjlighet att plocka upp dig med bil samt erbjuder skjuts till hamnen 1 juli. I priset ingår även övernattning alla dagar i huset som ligger i anknytning till konst och cafet där kursen hålls. Vi bor alla gemensamt i huset och detta innebär att du kommer få dela rum samt andra gemensamma ytor/rum.
Vill du istället bo på hotell, finns det bussar som lätt tar dig till området.
Vakna till en lugn morgon ute på det härliga gotska landsmiljön, med en frukost anordnad av vår husvärd Ingrid Külper. Lunch ingår med.

Fransförlängningsutbildning med kombinerat nöjesliv/ upplevelser- Fransförlängning Gotland

Under dessa fullspäckade utbildningsdagar genomgår vi alla tekniker för grundutbildningen inom frans förlängning. Ni kommer att få öva på varandra samt på dockor. Efter dessa dagar erhåller du ett diplom på utbildad fransstylist och din praktiska del startar som sker på distans. Efter genomförd praktik på totalt 90 timmar samt godkända praktiska och teoretiska prov blir du färdig utbildad Certifierad Fransstylist inom både singel och volymfransar. Kontakta oss så skickar vi komplett kursupplägg samt kitt innehåll till dig.

Detta ingår i kurspriset 25.000kr:

*Singelfransteknik
*Volymteknik med multilash/russian lashes och Omni lashes fransar
* Volymteknik med 2D
*Volymteknik med Stcking metod
* Stort startkitt värde ca 8.000kr
*Härdplastlimutbildning med kursintyg
*Kurslitteratur
*Tillgång till vår onlineplattform med extra utbildningsmaterial och videos
*Personlig support och handledning under dina praktiktimmar samt även efter din certifiering vid behov
*Gratis extra praktiktimmar, (gäller enbart hos oss i Stockholm)
*Gratis övernattning i gemensamt hus med delat sovrum
*Frukost, luch och middag
*Upplockning samt lämning till och från Visby hamn

Dessutom får alla våra fransstylister gratis tillgång till timecenters bokningssystem i 6 månader. Vi erbjuder även våra utbildade fransstylister 15% i obegränsad tid på vår webbutik.( gäller enbart xtremelashes produkter)

Utbildningen sker i konst och cafet, men vi har möjlighet att sitta ute och ha teori vid önskemål om vädret tillåter.

Beroende på väder och ork, kan olika nöjen och upplevelser planeras in kvällar i samband med middagen. Väljer man istället att vara kvar i huset går även detta bra. Vi bjuder även på förvald middag och 1 alkoholfri dryck för kursdagarna 27-30 juni.

Vi har begränsat antal platser. Kontakta oss för intresse anmälan. Sista anmälnings dag är 1 Maj 2023.
Hos oss kan du betala med Klarna. Vi är en Seyf-godkänd fransskola sedan 15 år. Vår utbildning håller hög standard och vi använder kvalitetsprodukter.